Зорница Господинова  от Ергенът се оказа милионерска наследница. Родителите на

...
Зорница Господинова  от Ергенът се оказа милионерска наследница. Родителите на
Коментари Харесай

Зорница от „Ергенът” - милионерска щерка

Зорница Господинова  от „ Ергенът ” се оказа милионерска наследница. Родителите на Зори Джи въртят много компании и медицински център и лаборатория, научи „ Уикенд ”. Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, сподели наша инспекция. Само майката на момата, която се бореше за сърцето на Виктор, върти цели 6 компании.
Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните й образования, семинари и курсове, които е приключила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията й. Зори е обиколила половината свят, само че сама, в никакъв случай с мъж или приятелки, тъй като не можела да си откри ерген, който да дава отговор на високите й критерии. Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан са единствено част от страните, които е посетила Господинова. Тя няма шефове и блестяща кариера, тъй като в действителност работи за родителите си, само че не е ясно тъкмо какво. Зорница към този момент е обезпечена и подготвена за семейство - това е единственото нещо, което й липсва.

„ Бях влюбена във Виктор . Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда позитивни качества в него. Виктор не ме оцени и доста загуби ” - разяснява 32-годишната мома, която от дребна е глезена от мама и тате.

Зрителите на шоуто още първоначално допуснаха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото й образования и курсове, само че не й кариера. Риалити звездата живее в своя действителност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на разнообразни дестинации – от екзотични, по-екзотични. Тя е много разочарована от шоуто и това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската дъщеря не скри, че желае на по-късен стадий да се установя зад граница.

„ Винаги съм симпатизирала на това да пребивавам в чужбина “, съобщи тя в изявление и посочи, че „ Ергенът “ не я е оценил. Костадинова не съумя да даде на Виктор записка в която разкри, че е написала „ Любовта ми все по-силна става, само че ревнивост жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, предложения ме на сантиментална среща вдругиден “.

По подигравка на ориста всестранно развитата девойка си потегли от шоуто тъкмо когато обясняваше, че усеща, че възприятията й с Виктор са взаимни. Близки до бизнес дамата, която е и певица но Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното й Велико Търново и околията, тъй като още след втората среща им говорела за брак, деца и даже предбрачен контракт, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР